Vaxning
Vaxning av hela ben                                           
ca  60 min - 650:-
Vaxning av halva ben                                         
ca 40 min - 450:-
Vaxning av hela ben inkl bikinilinje   
 Vid vaxning av bikinilinjen bör håret inte vara för långt! 5 mm är en perfekt längd.        
ca  70 min - 675:-
Vaxning av bikinilinje
Vid vaxning av bikinilinjen bör håret inte vara för långt! ca 5 mm är en perfekt längd.        
ca 25 min - 295:-
Vaxning av armhålor   
ca 25 min - 295:-
Vaxning av överläpp/ haka  
ca 20 min - 250:-  
Vaxning av överläpp/haka
I samband med ansiktsbehandling
ca 15 min - 150:-            
BRA ATT VETA
FÖRE VAXNING
Innan en vaxbehandling ska du tänka på att om du tidigare har rakat dig ska det i alla fall ha gått ca 2 veckor till första vaxningen. Detta är för att håren ska hinna växa ut och ha en lagom längd för att fästa i vaxet. Lagom längd på stråna är 4-5 mm.
En vaxning håller generellt i ca fyra veckor och håret på det vaxade området blir också ofta tunnare och finare när det växer ut, vilket gör behandlingen lättare och mindre smärtsam med tiden.
Om du vill vaxa dig regelbundet är det lagom att komma med 4-6 veckors mellanrum för bästa möjliga resultat. Håret växer i tre olika växtfaser, vilket innebär att efter de första behandlingarna kan du uppleva att du tycker håret växer ut i olika takt, vilket är helt normalt. Ju mer regelbundet du vaxar dig kommer dessa hårfaser hamna i en bättre balans. Dessutom bli håret oftast även glesare och tunnare.

EFTER VAXNING
Efter en vaxbehandling ska du inte sola eller göra någon värmebehandling, bada eller träna på 24 timmar. Detta för att man öppnat upp hårsäckarna och det är större risk för röda prickar och inflammationer i hårsäckarna.
 
Efter 3-4 dagar kan det vara bra att skrubba huden för att undvika inåt växta hårstrån. Det är bra att följa upp med skrubbning 1-2 gånger i veckan därefter. Säljer även en gel för hemmabruk som motvärkar inåtvända hårstrån effektivt. Speciellt framtagen för intimvaxning.


Passar vaxning för alla?
Vaxning är inte lämpligt för diabetiker eller för dig som äter blodförtunnande medicin.