Pedikyr - fotbehandlingar
Fotbehandling inkl lackning av tånaglar
En välgörande fotbehandling för dina trötta fötter som får dem att kännas mjuka och sköna. Renande fotinpackning, peeling av fötter och vader, lättare filning och nagelvård. Därefter fotmassage med mjukgörande fotprodukter från c/o Gerd. Lackning av tånaglar av märket **CND VINYLUX ingår. Under behandlingen ligger kunden ner på behandlingsbänken, vilket gör denna fotbehandling extra skön och avslappnande! Eftersom jag har begränsat med nyanser på lack får man gärna ta med eget nagellack om man vill ha en speciell färg. 
Medtag gärna skor med öppen tå. Perfekt när lacket ska torka!
ca 60 min - 750:-
Pedikyr Lyx inkl Shellac lackering
Pedikyr, (se ovan) som avslutas med  lackning av tånaglar med *Shellac - ett lack som är otroligt hållbart på tånaglarna utan att flagna eller nötas bort.
ca 90 min - 975:-
Shellac tånaglar
Endast lackning med Shellac.
60 min - 625:-
Lackning av tånaglar
Ser över naglar och nagelband innan lackning.
45 min - 425:-
Pedikyr Quickfix
En kortare fotbehandling för  trötta fötter. I behandlingen ingår en rengörande och fuktgivande fotinpackning. Därefter en härlig fot- och underbensmassage som avslutas med insmorning av fötter och vader med en fuktgivande Lingonberry Mask av märket c/o Gerd.
Lackning ingår ej i denna behandling.
ca 30 min - 345:-
Jag utför inte medicinsk fotvård! Har du besvär med fotvårtor, nageltrång, nagel/fot-svamp, liktorn eller dyl bokar du tid hos
 en medicinsk fotterapeut!