Massage

Svensk klassisk massage
En djupgående klassisk massage som anpassas efter ditt behov. Massagen ökar blodcirkulationen, förbättrar syresättningen i muskulaturen, stimulerar ditt  lymfsystem så att slaggprodukter i kroppen förs bort - en utrensning sker. Även immunsystemet stärks och påskyndar läkningsprocesser. Massagen lindrar trötta och spända muskler och motverkar stress och ger en härlig avslappnande känsla som vi alla behöver. Använder fina ekologiska oljor från Jokkmokks c/o Gerd.

Helkroppsmassage
60 min - 720:- 
Helkroppsmassage lyx
90 min - 995:-  

Rygg- och nackmassage
30 min - 450:-  
Rygg-, nack- och skalpmassage
45 min - 595:-   

Nack- och skalpmassage
25 min - 375:-
Fot- och underbensmassage

20 min - 325:-   

Klippkort på massage

Klippkort, 30 min - rygg och nacke
5 massager : 2000 kr (400 kr/st)

Klippkort, 60 min - helkropp
5 massager:  3500 kr (700 kr/st)

Perfekt om du vill nyttja ditt friskvårdsbidrag! Klippkortet är personligt! Det här klippkortet (med detta erbjudande) köps på salongen. Där står namn och personnummer med på kvittot. 

Gravidmassage

Massagen är en skön och avkopplande helkroppsbehandling som anpassas individuellt för ditt specifika behov. Behandlingen görs på gravidkudde och många kunder upplever en härlig känsla av att få kunna ligga på mage. I massagen löser jag upp spänningar i ländrygg och mellan skulderblad och jobbar med svullnad i armar och ben. Rekommenderas fr.o.m gravidvecka 13.
Att ha en bra syresättning i muskulaturen är en avgörande faktor för ditt välbefinnande. I slutet av graviditeten blir du ofta mindre rörlig och samlar på dig vätska, vilket försämrar din cirkulation. Att då få massage kan kännas helt fantastiskt och dessutom frigörs massor av må-bra-hormoner!
50 min - 795:-

SPA- Massage

Total avkoppling! En lätt och mycket avstressande helkroppsmassage som mjukar upp lättare muskelspänningar i kroppen och ökar Oxytocinet - vårt måbra hormon. Passar Dig som inte har några direkta problemområden men som är i behov av nedvarvning och återhämtning. Behandlingen avslutas med nack-, skalp- och ansiktsmassage. Mycket av spänningar sitter just i hårbotten(huvudet) och i ansiktet.
50 min - 720:-

Massage med lymfdränerande inslag- renande massage

Mediciner, stress, rökning, ringa vätskeintag och dåliga matvanor idag kan göra att blockeringar i lymfsystemet uppstår och du samlar på dig och lagrar slaggprodukter och förämrar ditt näringsflöde.
Lymfdränagemassage stimulerar lymfsystemet genom lätta, cirkulära och pumpande rörelser. Genom att stimulera lymfsystemet dräneras svullna vävnader, kroppens immunförsvar stärks, och det hjälper också kroppen att rensas från toxiner(gifter) och avfallsprodukter.  Kortfattat så är lympan en del av kroppens reningssystem.
Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Kallas även som bantningsmassage då vi masserar bort vätska och fett. Klienten brukar uppleva sig lätt i kroppen efter massagen. Drick gärna vatten innan du kommer på behandling och även efter.
60 min - 755:-

Hot-stone massage

Hotstone massagen är en lugn och avstressande behandling för dig som verkligen vill koppla av! Löser upp blockeringar och har en lugnande efftekt och passar alla, men speciellt bra för stressade eller utbrända. Massagen utförs med härligt varma lavastenar där värmen går ner på djupet i muskler och vävnader och uppskattas av den som älskar värme.
Rygg och nacke
30 min - 490:-   
Helkropp
50 min - 850:-

Från Topp till Tå

Avslappnande helkroppsmassage följt av en Eco ansiktsbehandling med produkter från c/o Gerd. Där rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp ingår. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage. En mycket populär behandling där du verkligen hinner komma ner i varv och slappna av!
90 min - 1125:-  

Toppenbehandling!

Behandlingen börjar med en lång och härlig nack- och skalpmassage med fokus på nacken, skalpen och ansiktet. Mycket spänningar sitter just i dessa områden! Även armar masseras. Massagen följs av en Eco Ansiktsbehandling med ekologiska produkter där rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp ingår.
Välgörande och avkopplande.
70 min -950:-  

Aromamassage med  eteriska oljor

En avslappnande och rogivande massage som ökar cirkulationen och mjukar upp leder och muskler. Kunden väljer själv vad hen vill ha för effekt av de eteriska oljorna. En mer avslappnande, energigivande eller en rensande (detox) effekt. Massageoljan blandas  på plats efter kundens behov. Massagen ger beröring i ett jämt och lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster för att aktivera oxytocinsystemet in. Oxytocin är ett hormon som gör att kroppen mår bra. Låt bli att duscha direkt efter behandling utan låt oljorna stanna kvar på din kropp ett tag och verka. Massagen passar förstås alla, men kanske särskillt bra för dig som känner stress och behöver komma ner i varv och verkligen slappna av. Passar även dig med Fibromyalgi, muskel- och ledvärk eller för Dig som är gravid.
ca 50 min -  720:-

Barnmassage

Barnmassage från 5 -12 år

Barn har också ett behov av avkoppling och har nu möjlighet att få en avslappnande massage i en och lugn och fin miljö. Massage är ett effektivt sätt för att få barnet att slappna av, lindra oro och stress samt kan bidra till bättre sömn. Massage frigör ett "må-bra" hormon, oxytocin, som har en lugnande effekt på kroppen. En del barn kan ha svårt för beröring, och det är alltid på barnens villkor. Jag som terapeut är flexibel och även utbildad förskollärare och har lång erfarenhet av att möta barn på ett bra sätt. En vuxen följer med under behandlingen och kan sitta med i rummet. Ett litet tips är att du som förälder också kan boka en 30 minuters massage i anslutning till barnmassagen. Ett lugnt och fint sätt att umgås på.
Fyll gärna i barnets namn i kommentarsfältet när ni bokar och även om det är något speciell information jag bör känna till. 

20 min - 325:-