Manikyr
Klassisk manikyr
Komplett manikyr för naglar och händer. En vårdande behandling där dina naglar och nagelband ses över. Behandlingen avslutas med att naglarna lackas transparent med Shellac lack. Ett vårdande lack som andas och stärker din naturliga nagel! Handmassage ingår. Önskar du färgat lack bokar du en Shellacbehandling. 
ca 40 min - 395:-
Shellac
Shellac är en produkt som är en blandning mellan gele och vanligt lack. Denna lack görs på naturell nagel och torkar i UV lampa och naglarna är helt torra när du lämnar salongen. Lacken håller i ca två veckor utan att flagna eller krakelera beroende på nagelns kvalite. Bra för dig som vill att lackningen ska hålla, och för dig som inte vill ha konstmaterial på nageln.
Naglar och nagelband ses över och behandlingen avslutas med en härlig handkräm för torra händer.
ca  60 min -  495:-
Shellac fransk manikyr 
ca 70 min - 575:-
Shellac Lyx
I denna behandling ingår nagel- och nagelbandsvård, handpeeling och hand- och underarmsmassage och insmorning med vårdande produkter. Naglarna lackas med Shellac.
80 min -  675:-
Lagning av nagel - Shellac
Lägger på ett tunt lager akryl på den trasiga nageln för att stärka upp och laga ev spricka.
15 min - 100:-
Borttagning av Shellac/ nagellack
20 min  - 150 :-
*Shellac är en produkt som är en blandning mellan gele och vanligt lack. Denna lack görs på naturell nagel och torkar i UV lampa och naglarna är helt torra när du lämnar salongen. Lacken håller i ca två veckor utan att flagna eller krakelera. Hållbarheten beror mycket på nagelns ursprungs kvallite. Stress och mediciner och skötsel av nageln  påverkar också hållbarheten. Var nogrann med att dagligen ojla in naglarna med CND Solaroil.
Är du nagelbitare?
Om du är redo att sluta?
Inga problem, vi löser det...

Som manikyrist utför jag  inga under vad gäller nagelbitning. Det är du själv som kan förändra!
Jag hjälper dig till en riktigt bra start
genom att kosmetiskt göra
dina naglar vackra och sen ge dig tips och råd
om hur du kan sluta bita och hur vi tillsammans kan lyckas!

Välkommen in för en konsultation om vad som passar just dig bäst!
Välkommen!
No bite 135:-
Scratch Nails No Bite är ett bittert nagellack som försvårar nagelbitning och stärker nageln. Ett måste i en nagelbitares manikyr!