Kroppsbehandlingar
Topp till tå behandling
Vill du unna dig något extra ska du boka in denna lyxiga behadling som inleds med en härligt avslappnande helkroppsmassage följt av en skön ansiktsbehandling med fina ekologiska hudvårdsprodukter. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, passande ansiktsmask och ansiktskräm för just din hudtyp. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage.
Känner Du Dig stressad och behöver varva ner är 90 minuters avkoppling något jag varmt rekomenderar! En mycket omtyckt och populär behandling. Känns riktigt lyxigt!
90 min - 950:-
Toppenbehandling!
Behandlingen börjar med en lång och härlig nack- och skalpmassage med fokus på nacke, skalp och ansikte. Mycket spänningar sitter just i dessa områden! Massagen följs av en Eco Ansiktsbehandling med ekologiska produkter där rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp ingår.
Mycket välgörande och avkopplande behandling!
70 min -750:-

Helkroppspeeling

Helkroppspeeling med coffeescrub som avslutas med kortare massage med mjukgörande kroppslotion med lingonfröolja. Kroppspeeling är en ranande och cirkulationsökande behandling, som tar bort gamla hudceller och gör huden mjuk och följsam samt förbereder den för nästkommande produkter.
Använder ekologiska produkter av märket c/o Gerd från Jokkmokk.
45 min - 550:-    

Aromamassage Lyx
Behandlingen inleds med torrborstning av hela kroppen och avslutas med en härligt avslappnande aromamassage. Aromaoljan blandas på plats utifrån kundens önskningar. Torrborstning stimulerar lymfsystemet, tar bort gamla hudceller, rensar slaggproduker, är bra för blodcirkulationen och stärker immunförsvaret. Hjälper även till att reducera celluliter och är bra för cellförnyelsen. Torrborstningen gör även att huden tar upp mer av de eteriska oljorna som sen används vid aromamassgen.
ca 75 min - 850:-

Anti cellulitbehandling - Lipolyss

Behandlingen påbörjas med en härlig uppfriskande helkroppsskrubb där huden renas från döda hudceller. Hela kroppen masseras med en massagehandske och väcker blodcirkulationen till liv. Använder åtstramande och energigivande produkter. Sedan appliceras  kräm med Spirulina (anticellulit verkan) på de utvalda områdena ( ex vis benen) För att få en maximal dränering av stående vätska och anticellulit effekt görs här kopping massage.
Därefter appliceras  en lermask, (som avlägsnar stagnerad vätska) på lår och skinkor.
Slutligen masseras området med  uppiggande , fuktighetsgivande Alovera.
 
Lipolyss behandling är lämplig för alla hudtyper . Innehåller endast ingredienser, som  är lämpliga för känslig hud. Ex vis Spirulina som är en blå alg, rik på proteiner, betakaroten, klorofyll och mineraler. Spirulina förebygger och motverkar celluliter.
Använder produkter av märket Dr Lauranne.
60 min - 695:-

Blivande mamma
- behandling speciellt för gravida
Behandlingen inleds med en härlig spapedikyr där lackning av tånaglar ingår. Först rengöring sen peeling och filning av fötterna. Därefter ses dina nagelband och tånaglar över. En härlig och välbehövlig underbens- och fotmassage väntar som passar trötta och vätskefyllda ben. Avslutningsvis får du Spa Ansiktsbehandling där en skön nack- och skalpmassage ges medan masken verkar. En perfekt behandling att gå på just innan bäbisen kommer!
90 min - 995:-
Höstbehandling Eco
Behandlingen inleds med en härlig Hot stone massage (halvkropp) där varma lavastenar mjukar upp stela muskler på djupet. Därefter får du en Spa Ansiktsbehandling  där rengöring, peeling och en lymfdränerande ansikts-nack- och skalpmassage ingår, följt av en fuktgivande hjortronmask . Som avslutning får du ansiktsolja och ansiktskräm anpassad för just din hudtyp. Fina ekologiska produkter av märket c/o Gerd från Jokkmokk användsunder hela behandlingen.
60 min - 695:- Går att boka sep- nov
Vid alla behandlingar används ekologiska produkter från c/o Gerd tillverkade i svenska Lappland.