Behandlingar för män

Vaxning av rygg och axlar      
ca 60 min - 500:-  
Vaxning av bröst och mage
ca 45 min - 550:-
Vaxning av armhålor
ca 25 min - 295:-
Topp till tå - Kung för en dag
Behandlingen inleds med klassisk helkroppsmassage som löser upp stela leder och ömma muskler. Därefter en ansiktsbehandling med produkter från c/o Gerd, som renar och väcker huden till liv. Medan den fuktgivande masken verkar får Du en härlig nack- och skalpmassage.
90 min - 1125:-   
Mr Face
Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för just din hudtyp. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage.  
Vid önskemål ser jag över Dina ögonbryn och oönskad hårväxt på öronen som ibland dyker upp. Ett tips är att den bästa effekten av en ansiktsbehandling får du om du kommer utan skägg.
Använder mig av ekologiska produkter från c/o Gerd från Jokkmokk.  
50 min - 650:-
Snygga händer - manikyr
Naglarna filas och formas och nagelbanden ses över. Med en speciell polerare  poleras därefter nagelytan som får en naturligt snygg och blank look. Avslutar behandlingen med en härlig hand-och underarms massage. Välgörande nagelbandsolja och handcreme läggs även på.
Använder ekologiska produkter från c/o Gerd.                                                                    
30 min -  350:-
Maratonfötter - pedikyr
En fotbehandling som får dina fötter att kännas som bomull. I denna fotbehandling ingår:
-fotrengöring/ inpackning
-fotpeeling / filning
-vård av naglar och nagelband
-fot- och benmassage                                            
ca 50 min - 650:-
Brynklippning
Jag  klipper, alternativt plockar, dina ögonbryn och tar vid behov bort oönskade hårstrån som ibland dyker upp på öronen.

15 min - 200:-
BRA ATT VETA
FÖRE VAXNING
Innan en vaxbehandling ska du tänka på att om du tidigare har rakat dig ska det i alla fall ha gått ca 2 veckor till första vaxningen. Detta är för att håren ska hinna växa ut och ha en lagom längd för att fästa i vaxet. Lagom längd på stråna är 4-5 mm.
En vaxning håller generellt i ca fyra veckor och håret på det vaxade området blir också ofta tunnare och finare när det växer ut, vilket gör behandlingen lättare och mindre smärtsam med tiden.
Om du vill vaxa dig regelbundet är det lagom att komma med 4-6 veckors mellanrum för bästa möjliga resultat. Håret växer i tre olika växtfaser, vilket innebär att efter de första behandlingarna kan du uppleva att du tycker håret växer ut i olika takt, vilket är helt normalt. Ju mer regelbundet du vaxar dig kommer dessa hårfaser hamna i en bättre balans. Dessutom bli håret oftast även glesare och tunnare.

EFTER VAXNING
Efter en vaxbehandling ska du inte sola eller göra någon värmebehandling, bada eller träna på 24 timmar. Detta för att man öppnat upp hårsäckarna och det är större risk för röda prickar och inflammationer i hårsäckarna. Barnpuder är bra att använda de två kommande dagarna.
 
Efter 3-4 dagar kan det vara bra att skrubba huden för att undvika inåt växta hårstrån. Det är bra att följa upp med skrubbning 1-2 gånger i veckan därefter. Säljer även en gel för hemmabruk som motvärkar inåtvända hårstrån effektivt. Speciellt framtagen för intimvaxning.

Passar vaxning för alla?
Vaxning är inte lämpligt för diabetiker eller för dig som äter blodförtunnande medicin.
Är du nagelbitare?
Om du är redo att sluta?
Inga problem, vi löser det...

No bite 135:-
Scratch Nails No Bite är ett bittert nagellack som försvårar nagelbitning och stärker nageln. Ett måste i en nagelbitares manikyr! Passar män och kvinnor. Lämnar en matt yta på nageln.