Ansiktsbehandlingar
Ansiktsbehandling Eco
-
En skön uppfräschning med härligt avkopplande massage!-
En effektiv, renande och uppfriskande ansiktsbehandling där jag använder mig av rena ekologiska hudvårdsprodukter från c/o Gerd.
Rengöring, peeling, närande och fuktgivande ansiktsmask, ansiktsvatten, serum och ansiktskräm för din hudtyp ingår. Under behandlingen får du en skön och avstressande ansiktsmassage med närande olja. Även en riktigt avslappnande nack- axel-, och skalpmassage ingår som löser upp spänningar - en härlig avslutning på kuren.
Lovar Dig total avkoppling!
ör den som önskar ingår även plockning av bryn.
ca 50 min - 650:- 
Önskas även vaxning av haka/överläpp i samband med behandlingen kostar det 125:- extra. Skriv isåfall in det  i komentarsfältet när du bokar.
Ansiktsbehandling Eco
inkl frans- och brynfärgning  

ca 70 min - 825:-  
Ansiktsbehandling Anti-age - Moonlife kur
Ansiktskuren börjar med rengöring. (rengöringsmjölk med Hyaluronsyra)
Sedan appliceras Detoxifying gele med mjuka penseldrag som effetivt avlägsnar döda hudceller.
Efter att gelen tvättats bort får Du en härlig Lymfdränagemassage med Constructa kollagenkräm. Kollagenet hjälper till att bygga upp huden och massagen har en lyftande, utslätande och muskelstärkande effekt. Huden dräneras på fukt och slaggprodukter.
En Hyaluronsyra, med lifting effekt, appliceras på huden och avslutningsvis läggs en härligt mjukgörande ögon- och dagkräm på.
Produkterna jag använder i behandlingen är av märket Dr Lauranne.
45 min - 650:- (Sporrenrabatt gäller ej)
Ansiktsbehandling för fet /oren hy -  Just Perfect kur
Professionell behandling/renande kur för hud med ökad talgproduktion och/eller orenheter. Minskning av talgproduktion, kvisslor och finnar.
En enzymatisk peeling med rengörande effekt läggs på ansiktet som får verka i 3-5 minuter. Därefter appliceras ett  Acetylsalisylsyraserum för öppning av porerna på partier med orenheter/talg.
En effektiv Green lermask appliceras och får verka i 15 min. Masken fungerar som en portömning och drar ut överskott av talg och orenheter. Medan masken verkar får Du en härlig nack- och skalpmassage.
Ett ihopdragande C-Serum masseras in i  huden efter att masken tvättats bort för att återsluta porerna.
Avslutningsvis läggs en återfuktande ögon- och dagkräm på. Produkterna jag använder i behandlingen är av märket Dr Lauranne.
45 min - 650:- (Sporrenrabatt gäller ej)
Spa Ansiktsbehandling - med fokus på massage
En kortare ansiktsbehandling där rengöring, ansiktsmask, ansikts- och skalpmassage och avslutningsvis vårdande dagkräm ingår. Perfekt för Dig som vill ha en lite kortare behandling. Går utmärkt att kombinera med frans- och brynfärgning.
30 min - 475:-
Från Topp till Tå
Avslappnande helkroppsmassage följt av en Eco Ansiktsbehandling med produkter från c/o Gerd. Där rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp ingår. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage.
90 min - 995:-  
Vid mina Eco ansiktsbehandlingar använder jag  ekologiska produkter från c/o Gerd tillverkade i svenska Lappland. Vid Anti-age, och Just Perfekt behandlingarna används produkter av märket Dr Lauranne - biologiska produkter som innehåller extrakter från naturen, fria från parabener, isocertifierade och som självklart ej är testade på djur. Bra för människan, djur och natur.

Kort info om anti-age behandlingen och Hyaluronsyrans effekter på huden:

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen. Dess främsta åtagande i huden är att hålla den fuktig, ge volym, samt att medverka till bildandet av ny vävnad. Hyaluronsyran i huden bryts ner med åldern och då förlorar huden sin ungdomliga vitalitet och lyster. Hyaluronsyrakur har till uppgift att fylla ut och återge huden dess spänst och volym.

Kortfilmer med beskrivning av  c/o Gerds produkter hittar ni här!
LÄS MER: