Ansiktsbehandlingar
Ansiktsbehandling Eco
-
En skön uppfräschning med härligt avkopplande massage!-
En effektiv, renande och uppfriskande ansiktsbehandling där jag använder mig av rena ekologiska hudvårdsprodukter från c/o Gerd.
Rengöring, peeling, närande och fuktgivande ansiktsmask, ansiktsvatten, serum och ansiktskräm för din hudtyp ingår. Under behandlingen får du en skön och avstressande ansiktsmassage med närande olja. Även en riktigt avslappnande nack- axel-, och skalpmassage ingår som löser upp spänningar - en härlig avslutning på kuren.
Lovar Dig total avkoppling!
ör den som önskar ingår även plockning av bryn.
ca 50 min - 650:- 
Önskas även vaxning av haka/överläpp i samband med behandlingen kostar det 125:- extra. Skriv isåfall in det  i komentarsfältet när du bokar.
Ansiktsbehandling Eco
inkl frans- och brynfärgning  
ca 70 min - 825:-  
Spa Ansiktsbehandling - med fokus på massage
En kortare ansiktsbehandling där rengöring, peeling,ansiktsmask, ansikts- och skalpmassage och avslutningsvis vårdande dagkräm ingår. Perfekt för Dig som vill ha en lite kortare behandling. Går utmärkt att kombinera med frans- och brynfärgning.
30 min - 475:-

Detoxkur med aktivt kol

Djuprengörande, återfuktande och lystergivande behandling

En djuprengörande kur som inleds med en dubbelrengöring, därefter Facial scrub för att rengöra och ta bort döda hudceller.
En mask, Anti Pollution som innehåller en rad godsaker för en hud i behov av rengöring, bla grönalgen Chlorella, aktivt kol, vitlera och gingseng, läggs på. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage.
Behandlingen avslutas med Lingonberry serum och Lingonberry clear cream.
Bra för storstadsmänniskan eller den som känner att huden måste få en extra rening för vitalitet och glöd.
Serum och ansiktsvatten kan bytas ut beroende på hudtyp.
45 min 650:-

Aktivt kol - när masken torkar krymper de oljeproducerande talgkörtlarna och det gör att huden upplevs mindre fet och minskar utvecklandet av ny acne. Den tar bort döda hudceller, är absorberande och suger upp bebum (olja) och minskar därmed glansigheten.
Kolen fungerar som en magnet för smuts.
Från Topp till Tå
Avslappnande helkroppsmassage följt av en Eco Ansiktsbehandling med produkter från c/o Gerd. Där rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp ingår. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage. En mycket populär behandling som verkligen får en att slappna av!
90 min - 995:-  
Under mina ansiktsbehandlingar använder jag ekologiska produkter från c/o Gerd tillverkade i svenska Lappland. 
Kortfilmer med beskrivning av  c/o Gerds produkter hittar ni här!